Visum Egypte

Visum Egypte

1421
0
DELEN
Visum Egypte

Een visum aanvragen voor Egypte? Ga je naar Egypte op vakantie en wil je weten of je een visum moet aanvragen voor Egypte? Ja, voor Egypte moet je een visum aanvragen. Maar waar kun je deze visum voor Egypte aanvragen?

Wanneer je aankomt in Egypte kun je vaak ter plaatse je visum aanvragen, dit heet ook wel een toeristen visum. Wel zitten bij het aanvragen van dit toeristen visum een aantal eisen waar je rekening mee moet houden.

Eisen toeristen visum Egypte

De eisen die aan het toeristen visum gesteld worden in Egypte zijn dat je het visum contant en gepast moet betalen bij aankomst. Zo is het toeristen visum verkrijgbaar voor een verblijf van maximaal 30 dagen en je paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn bij aanvraag van het visum.

Tevens wordt er aangeraden om een visum vóór vertrek te regelen wanneer dit mogelijk is. Online kun je dit op verschillende websites checken of je van te voren een visum kunt aanvragen voor Egypte.

Bewijs reisarragement

Tevens is het een vereiste dat je een bewijs van het reisarrangement bij je hebt wanneer je een toeristen visum voor Egypte aanvraagt. Dit kan een kopie van het vluchtschema zijn, maar ook een uitdraai van je e-ticket door de reisorganisatie.

GEEN REACTIES

Comments are closed.