Surfen op Bali

Surfen op Bali

1960
0
DELEN

Niks zo heerlijk als zorgeloos de wereld over trekken met je backpack in je kielzog. Nieuwe mensen ontmoeten, cultuur snuiven en jezelf leren kennen. Een prachtige plek om dit alles te ervaren is Bali. Het eiland staat bekend om de feesten, het lekkere eten, de lage prijzen én… de geweldige mogelijkheden om te surfen. Surfen op Bali is een echte must en een droom die werkelijkheid wordt.  

Wie, wat, waar en waarom: surfen op Bali

Waarom is surfen op Bali zo bijzonder en waarom moet jij tijdens je vakantie op Bali zeker een poging doen te gaan staan op een surfplank? Het antwoord is eigenlijk heel erg simpel: je kunt altijd surfen op Bali. Het eiland kent de ideale temperatuur, altijd zo tussen de 25 en 30 graden Celsius. Daarnaast maakt het niet uit welke wind er waait, er is aan de randen van het eiland altijd wel een strand te vinden waar de golven ideaal zijn om te surfen op Bali.

Iedereen kan surfen op Bali. Zowel voor de beginnende surfer als de ervaren surfdudes is Bali een waar golvenparadijs. In Uluwutu en Padang Padang kunnen de meer ervaren surfers hun hart ophalen aan hoge golven en uitdagende kustlijnen. In Canggu en Balangan vind je surfkampen voor de beginnende surfmeester. In deze kampen volg je lessen in de ochtenden en kun je ’s middags je pas geleerde skills eindeloos bijschaven. Daarnaast ontmoet je andere enthousiaste surfers en wordt de accommodatie én het eten verzorgd door de kampen.

Ik wil, maar hoe?

Ben je helemaal om en wil je nu meteen een surfkamp op Bali boeken, of wil je eerst nog even rustig het enthousiasme laten groeien tijdens het doorlezen van alle informatie? Neem dan even een kijkje op deze site. Hier vind je ook alle andere mogelijkheden die Bali biedt. Mocht je het surfen op Bali dus een dagje zat zijn of wil je simpelweg wat afwisseling op je reis dan kan dat dus ook gewoon! Sounds like heaven to me?!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER