Kerstmarkten in Nederland

Kerstmarkten in Nederland

753
0
DELEN
Kerstmarkt

Bij kerstmarkten en kerstshoppen denk je al snel aan Duitsland maar in Nederland zijn er ook genoeg steden waar je gezellige kerstmarkten vindt. Met een bezoek aan een kerstmarkt in Nederland kom je al snel in de kerstsfeer! Voor kerstmarkten hoef je niet meer de grens over want de kerstmarkten in Nederland worden ook steeds groter en uitgebreider. De gezelligste kerstmarkten van Nederland vind je in de  steden Amsterdam, Haarlem en Maastricht. In de steden Groningen, Valkenburg en Dordrecht kom je ook hele uitgebreide en gezellige kerstmarkten tegen.

Grootste kerstmarkt van Nederland

De grootste kerstmarkt van Nederland is die van Dordrecht. De gehele stad doet mee en is omgetoverd tot een grote kerststad. Op de kerstmarkt in Dordrecht vind je zo’n 200 standjes. De kerstmarkt in Dordrecht is een heus circuit van 2,5 kilometer door de historische binnenstad van Dordrecht.

Kerstmarkten Limburg

De kerstmarkt in Maastricht is ook bijzondere kerstmarkt in Nederland. Je vindt hier meerdere kerstmarkten door de stad verspreid, wat deze kerstmarkt in Nederland tot een bijzonder geheel maakt. Meerdere attracties zoals een ijsbaan vind je op het Vrijthof in Maastricht.

Een andere bijzondere kerstmarkt in Nederland is die in Valkenburg. Deze kerstmarkt vindt plaats in de grotten van Valkenburg. Hierdoor is de kerstsfeer helemaal aanwezig!

Gezelligheid tijdens een kerstmarkt

Voor kerstmarkten kun je dus prima in Nederland blijven. Je vindt in Nederland een divers aanbod aan kerstmarkten!

DELEN
Vorig artikelAngst op de piste
Volgend artikelPartners

GEEN REACTIES

Comments are closed.