The City of New York

The City of New York

847
0
DELEN
New York

Toen mijn ouders 25 jaar getrouwd waren gingen wij met het hele gezin op reis om dit te vieren. Ik, mijn broer, pa en ma met een goedkoop vliegticket New York op weg naar Amerika om de grootse stad te gaan ontdekken.

We kennen New York allemaal van tv en films, maar in het echt is alles nog groter en indrukwekkender kan ik vertellen. Wát een wereldstad is dat, New York! Taxi’s rijden af en aan, overal is het druk en het stikt van de Fastfoodrestauranten. Er is geen hoek of straat van New York te vinden waar geen McDonalds, KFC, Burger King, Taco Bell, Subway of Wendy’s te vinden is. Maar hiervoor gingen wij natuurlijk niet naar New York.

Bezienswaardigheden in New York

Omdat we ‘slechts’ zeven dagen in New York bleven, hebben we lang niet alles kunnen zien van deze wereldstad. Natuurlijk hebben we een bezoek gebracht aan het befaamde Vrijheidsbeeld, maar ook Rockefeller Center, Brooklyn Bridge, Chrysler Building en Central Park New York mochten niet ontbreken op ons lijstje. En wat denken jullie van Times Square?

Times Square is overweldigend, net of je in een film meespeelt. Taxi’s, reclameborden en het wemelt er van de mensen. We bleven goed bij elkaar, bang om elkaar kwijt te raken, maar oog heb je alleen maar voor deze geweldige straat.
Tip: Ga op de rode trap staan en maak geweldige foto’s van Times Square.

Big, bigger, biggest

Ze zeggen wel eens, alles is groter in New York, nou dit is ook echt zo. Alles is groots en mega in New York en om alles te zien heb je waarschijnlijk wekenlang de tijd nodig. Wij kozen er voor om met de Hop on Hop off bus te reizen door New York om zo veel mogelijk te zien van deze geweldige stad, maar ook de metro hebben wij veel gebruikt.

De citytrip door New York is in een vogelvlucht gegaan en in het vliegtuig konden wij pas tot ons door laten dringen wat we eigenlijk allemaal gezien hebben in die 7 dagen. Via WTC.nl boekte we deze droomreis naar een heuse droomstad, zeker voor herhaling vatbaar!

DELEN
Vorig artikelSelfie time!
Volgend artikelCuba

GEEN REACTIES

Comments are closed.