Naar Engeland voor een prikkie

Naar Engeland voor een prikkie

6808
0
DELEN
Engeland

Budgetreis naar Engeland

Wil jij graag naar Engeland maar wil je niet te veel besteden? Dan is nu de perfecte tijd om daarheen te gaan. Engeland is over het algemeen best duur, maar door de Brexit is de pond flink gedaald. Hierdoor is Engeland toch wat beter te betalen dan voorheen! Maar het kan natuurlijk nog goedkoper…

Vervoer

Hoe je naar Engeland gaat hangt af van wat je in Engeland wilt gaan doen. De goedkoopste optie is om met de trein te gaan. Je kunt namelijk al vanaf 59 euro in Engeland komen. Je reist dan wel 2e klas en maakt 2 overstappen. Wat ook een optie is, is om met de boot naar Engeland te gaan. Je kunt dan zelfs je eigen auto meenemen zodat je zelf lekker kan rondtouren in Engeland. Dit kost je maar 77 euro! Een andere optie is om met het vliegtuig te gaan. Deze prijzen zijn altijd verschillend. Maar wanneer je met het vliegtuig gaat ben je wel het kortste onderweg: 1 uur en een kwartier.

Complete reis boeken

Wanneer je naar Engeland gaat om een voetbalwedstrijd bij te wonen kun je dit het beste doen door middel van een complete voetbalreis. Je gaat dan met de boot en daar zijn verschillende dingen bij inbegrepen. De reis naar Engeland, vervoer naar het centrum, voetbaltickets voor een wedstrijd van Newcastle, Sunderland of Middlesbrough naar keuze en hotelovernachtingen dichtbij of in het centrum.

Engeland

Gratis activiteiten in Engeland

Net zoals in elk land kun je ook in Engeland een aantal verschillende dingen gratis doen. Zo heb je zelfs gratis tours door Londen waarmee je mee kan doen. Daarnaast zijn er nog veel meer gratis dingen in Engeland, maar ook leuke dingen die goedkoop zijn. Dat zijn dus ook nog activiteiten die je kunt gaan doen waarvoor je weinig budget nodig hebt.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER