Huur een fiets op je vakantiebestemming!

Huur een fiets op je vakantiebestemming!

15247
0
DELEN

Het is weer bijna zomer! Dat betekent dat de zomervakantie is geboekt, als je dat nog niet hebt gedaan. De een is op zoek naar een zonvakantie, de ander naar een cultuurvakantie. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten vakanties dat er voor ieder wat wils is. Wil je een actieve vakantie, dan kun je een land uitzoeken waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Het is helaas niet altijd mogelijk om je eigen fiets mee te nemen, maar daar hebben we een oplossing voor…Wat voor een vakantie je ook boekt: op de meeste bestemmingen kun je wel een fiets huren. In dit artikel noemen we drie typen fietsen die perfect zijn om te huren.

Een elektrische fiets

E-bikes, beter bekend als elektrische fietsen, zijn ideaal. Met een E-bike fiets je toch net iets makkelijker als met een gewone fiets zonder ondersteuning. Door middel van verschillende ondersteuningsstanden, kun je zelf bepalen hoeveel ondersteuning je krijgt. Ga je voor een zacht duwtje of voor een stevige zet in de rug, dat kies je helemaal zelf tijdens het fietsen. Met een elektrische fiets, fiets je relaxed door de mooist landschappen en heb je toch een actieve vakantie.

 

Een mountainbike

Wie op zoek is naar wat meer avontuur tijdens vakantie kan goed uit de voeten met een mountainbike. Vraag bij een toeristeninformatiepunt eens naar leuke routes, wie weet wat voor een gave plekken je gaat verkennen in het buitenland. Wie weet zelfs met prachtig uitzicht.

 

Een racefiets

Wie op zoek is naar snelheid tijdens vakantie fietstochten, kan het beste een racefiets huren op locatie. Vooral als je naar een plek gaat met bergen is het erg gaaf om alle haarspeldbochtjes door te racen. Landen als Italië en Frankrijk zijn hiervoor erg geschikt en daarom populair onder echte racefietsers, maar ook in België kun je heerlijk wielrennen.

 

Je eigen fiets meenemen

Ga je op vakantie met je eigen auto? En heb je een trekhaak? Dan kun je ook je eigen fiets meenemen. Mocht je nog geen fiets hebben, kijk dan eens naar het fietsaanbod online. Er is veel keuze. Van mountainbike fietsen tot racefietsen en van E-bikes tot dames-en herenfietsen. Als je de keuze hebt, dan is het natuurlijk altijd fijner om je eigen fiets mee te nemen op vakantie. Veel fietsplezier!

 

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER