DELEN

Parkeren op het vliegveld in Brussel is erg populair. Brussel Airport is namelijk een van de snelst groeiende luchthavens. Steeds meer mensen maken dan ook gebruik van vluchten vanaf Brussel Airport. Brussel Airport wordt ook wel vliegveld Brussel Charleroi genoemd. Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren bij Brussel Charleroi.

Vliegveld Charleroi Brussel

Brussel Airport is een van de snelst groeiende luchthavens. Vliegeveld Charleroi ligt in Brussel Zuid en is een luchthaven waar veel low budget maatschappijen vliegen. Vliegen vanaf Brussel Airport kan dan ook een stuk goedkoper zijn dan vanaf diverse luchthavens in Nederland.

Daarnaast is het vliegveld Charleroi in Brussel Zuid gemakkelijk tebereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Wanneer je met de auto naar het vliegveld in Brussel rijdt, wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk parkeren. Hieronder vertellen we wat meer over goedkoop parkeren bij het vliegveld in Brussel.

Verschillende soorten parkeren

Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren bij het vliegveld Charleroi. Zo is het mogelijk om kort of lang te parkeren, maar ook Valet Parkeren en Shuttle Parkeren.

Kort parkeren

Kort parkeren is ideaal wanneer u voor een korte tijd je auto wilt parkeren bij het vliegveld van Brussel. Bijvoorbeeld wanneer je iemand op wilt halen op het vliegveld. Parking Express is ideaal voor mensen die korte tijd willen parkeren bij vliegveld Charleroi.

Lang parkeren

Lang parkeren is daarentegen meer geschikt voor vakantiegangers. Bij Low Cost Parking kun je je auto voor langere tijd, veilig en goedkoop parkeren bij Brussel Airport. Daarnaast kun je je eigen aanbieder van parkeerplaatsen kiezen. Zo is er altijd wel een aanbieder van parkeerplaatsen die bij jouw wensen aansluit.

Valet Parkeren

Wanneer je voor Valet Parkeren kiest op vliegveld Charleroi, dan rijd je zelf naar het vliegveld en staat er daar een medewerker op je te wachten van de door jouw gekozen aanbieder om jouw auto te parkeren. Valet Parkeren op vliegveld Charleroi biedt veel service en is dus geschikt voor mensen die op zoek zijn naar wat meer luxe.

Shuttle Parkeren

Lang en goedkoop parkeren op vliegveld Charleroi? Dan is Shuttle Parkeren misschien wel de juiste optie voor jou. Shuttle Parkeren is namelijk de goedkoopste manier van lang parkeren bij het vliegveld van Brussel. Je rijdt zelf naar de gekozen aanbieder en wordt opgehaald en gebracht door een shuttle bus.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER