DELEN

Parkeren bij het vliegveld van Groningen is erg handig wanneer je vliegt vanaf Airport Eelde. Steeds meer vliegtuigmaatschappijen vliegen vanaf Groningen Airport. In de loop der jaren is het vliegveld in Groningen dan ook flink gegroeid. Als gevolg hiervan is de mogelijkheid om te parkeren bij vliegveld Groningen ook gegroeid. Zo zijn er diverse parkeeraanbieders waar jij je auto kunt parkeren.

Soorten parkeerplaatsen

Bij Groningen Airport kun je kiezen uit drie verschillende parkeerplaatsen, namelijk P1, P2 en P3. Deze parkeerplaatsen hebben ieder hun eigen eigenschappen. Zo is er altijd wel een parkeerplaats die bij jouw wensen aansluit.

P1 Groningen Airport

Bij P1 bij Groningen Airport kun je direct voor de terminal parkeren. Zo bent u dus snel op het vliegveld. In- en uitrijden gaat op basis van kenteken. Daarnaast is er voor mindervaliden ook de mogelijkheid tot parkeren met speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden.

P2 Groningen Airport

De P2 van Groningen Airport ligt op 1 minuut loopafstand van de terminal. Je parkeert je auto eigenlijk direct voor de terminal. Zo kan jij je auto gemakkelijk parkeren bij het vliegveld van Groningen.

P3 Groningen Airport

P3 is de voordelige parkeerplaats van Groningen Airport. Wil jij je auto dus goedkoop parkeren bij het vliegveld van Groningen dan kun je terrecht bij P3 van Groningen Airport. P3 ligt op vier minuten loopafstand van de terminal. Het terrein wordt echter wel afgesloten tijdens sluiting van de luchthaven.

Parkeerplaats reserveren Groningen Airport

Bij Groningen Airport Eelde is het ook mogelijk om een parkeerplaats te reserveren. Zo weet je zeker dat je een goede parkeerplek hebt wanneer je vliegt vanaf Groningen Airport. Via de website van Groningen Airport Eelde kun je gemakkelijk een parkeerplaats reserveren.

Op P1 van Groningen Airport is het mogelijk om in- en uit te rijden op kenteken. Dit kan je aangeven bij je reservering van je parkeerplaats. Het is wel belangrijk dat je de uitrijdkaart meeneemt bij de slagbomen. Deze moet je namelijk weer aanbieden wanneer je vertrekt.

Ook is het mogelijk om zowel bij P1, P2 en P3 in te rijden met een toegangscode of barcode. Deze staan op je parkeerticket die je per e-mail ontvangt na de reservering van de parkeerplek. Ook hierbij ontvang je een uitrijdkaart bij de slagbomen.

Parkeren bij Groningen Airport is dus erg gemakkelijk. Zo kun je optimaal genieten van je vlucht vanaf Groningen Airport Eelde!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER