DELEN

Parkeren op Rotterdam Airport is steeds populairder. Dit komt omdat Rotterdam The Hague Airport de afgelopen jaren een populair vliegveld is geworden. Er vertrekken dan ook steeds meer vluchten van Rotterdam Airport naar populaire bestemmingen. Vooral de prijsvechters kiezen om te vliegen vanaf Rotterdam Airport waardoor de prijzen van vluchten vanaf het vliegveld in Rotterdam erg aantrekkelijk zijn geworden. Maar hoe zit het precies met het parkeren bij het vliegveld van Rotterdam? Wij geven je handige tips voor het parkeren van je auto bij Rotterdam The Hague Airport.

Voordelen parkeren The Hague Airport

Net zoals het vliegen vanaf Rotterdam Aiport vele voordelen met zich meebrengt, brengt ook het parkeren bij het vliegveld van Rotterdam deze met zich mee. Zo beschikt het vliegveld bijvoorbeeld over meerdere parkeerterreinen, waardoor de mogelijkheden om je auto bij Rotterdam Airport te parkeren erg groot zijn.

Zo beschikt Rotterdam Airport over een parkeerterrein voor kort parkeren en drie terreinen voor lang parkeren. Wanneer je de auto parkeert bij het vliegveld van Rotterdam heb je een echte toplocatie. Alle parkeerplaatsen liggen namelijk op loopafstand van de vertrekhal.

Veilig parkeren

Op Rotterdam Airport ben je verzekerd van de veiligheid van jouw auto. De parkeerterreinen bij het vliegveld zijn namelijk geheel beveiligd met bewakingscamera’s en bewakers van de luchthaven en de marechaussee. Het parkeren is echter wel geheel op eigen risico. De kans dat je auto beschadigt is erg klein, maar wanneer dit het geval is, zijn de kosten wel voor jouw rekening.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER