Tips voor het maken van een online fotoalbum

Tips voor het maken van een online fotoalbum

776
0
DELEN

Je kostbare herinneringen van de vakantie tastbaar maken is hartstikke leuk. Er zijn vele manieren om je digitale foto’s te verwerken in producten zoals bijvoorbeeld een mooi fotoalbum. Het maken van een online fotoalbum is een leuke bezigheid om je mooiste herinneringen bij elkaar te brengen. 

Er zijn talloze aanbieders voor het maken van een online fotoalbum, hieronder vind je een aantal aanbieders die een goede prijs/kwaliteit leveren.  De meeste aanbieders bieden software aan die je gratis kunt downloaden alvorens aan de slag te kunnen gaan. 

www.pixum.nl 

www.albelli.nl

www.hema.nl 

Als je eenmaal de juiste aanbieder hebt gevonden is het tijd om aan de slag te gaan met je fotoalbum. Je hebt vaak keuze uit verschillende groottes, papier en kaft.

Het kiezen van de juiste foto’s en het zetten van de foto’s in de goede volgorde kost aardig wat tijd maar als je dit eenmaal hebt gedaan gaat het snel. Lees hier een aantal tips om de juiste foto’s te selecteren en hoe je het beste foto's in de juiste volgorde zet.

De juiste foto’s gevonden en al in de goede volgorde gezet? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de opmaak van je fotoalbum. Je vindt hier een aantal handige tips voor de opmaak van je fotoalbum. 

GEEN REACTIES

Comments are closed.