Een strandhanddoek die je niet mag vergeten op reis

Een strandhanddoek die je niet mag vergeten op reis

631
0
DELEN

Het is altijd leuk om een dagje naar het strand te gaan, waar je lekker kan zonnen of in de zee kunt gaan zwemmen. Na je dagje strand is het echter een heel gedoe om alles droog en zandvrij te krijgen. Het zand blijft vaak in je handdoek zitten en de handdoeken nemen veel plek in beslag. Gelukkig heeft Buvanha een strandhanddoek die je niet mag vergeten op reis.

Houdt geen zand vast

Bij normale handdoeken is het helaas zo dat er altijd nog zand tussen blijft zitten. Bij de strandhanddoek van Buvanha is dit echter niet het geval! De microvezels waar de handdoek van gemaakt is laten geen zandkorrels ertussen, waardoor al het zand gewoon van de handdoek afglijdt tijdens het uitkloppen. Zo neem je het zand tenminste niet mee in je tas!

Droogt snel

Als je bijvoorbeeld een weekend naar het strand gaat, is het een heel gedoe om de handdoeken weer op tijd droog te krijgen voor de volgende stranddag. Daarbij staat natuurlijk niemand erop te wachten om dagenlang natte handdoeken overal te hebben hangen. Gelukkig droogt de strandhanddoek van Buvanha 2 keer zo snel als een gewone handdoek! Je hoeft deze maar op te hangen in de zon en wind en na 1 à 2 uur is hij droog en weer klaar voor gebruik!

Heel compact

Strandhanddoeken nemen super veel plaats in beslag in je strandtas, waardoor het altijd proppen is. Doordat de Buvanha strandhanddoek is gemaakt van microvezels, kan je deze heel klein opvouwen. Deze strandhanddoek is zelfs 2x zo compact als een gewone strandhanddoek! Dit is dus echt een strandhanddoek die je niet mag vergeten op reis.

Absorbeert tot 1 liter water

Als je net bent gaan zwemmen in de zee kan je het al snel weer koud krijgen met een beetje wind en het is daarom belangrijk om jezelf goed af te drogen. Andere microvezel handdoeken absorberen echter niet zoveel water, waardoor het erg lastig en oncomfortabel is om je te kunnen afdrogen. De Buvanha strandhanddoek daarentegen kan wel tot 1 liter water absorberen! Hierdoor kan je jezelf comfortabel, makkelijk en snel afdrogen tijdens iedere stranddag!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER