DELEN

Veilig op vakantie naar Egypte is natuurlijk erg belangrijk. Wanneer je een vakantie naar Egypte gaat boeken wil je graag weten of het wel veilig is om op vakantie te gaan naar Egypte. Egypte is al jarenlang een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Dit komt onder andere door het heerlijke weer en de prachtige Rode Zee. Maar de laatste tijd is het reisadvies omtrent Egypte wel wat aangescherpt. Daarom vertellen wij u alles over een veilig vakantie naar Egypte. Zo kun je optimaal gaan genieten van een veilig vakantie in dit prachtige land!

Aangescherpt reisadvies Egypte

Egypte is de laatste jaren veel in het nieuws geweest. Onder andere vanwege de onrust die heerst in het land. Het reisadvies van Egypte kan continu worden aangepast. Het is dus belangrijk dat je altijd zelf het reisadvies nog eens nakijkt op de website van de Rijksoverheid.

In het hele land is er een verhoogde kans op gewelddadige acties en politieke onrust. Daarnaast is de kans op een terroristische aanslag verhoogd, voornamelijk in Caïro en andere grote steden. Reizen naar Caïro wordt dan ook afgeraden. Caïro is namelijk het middelpunt van alle onrust. Er vinden veel demonstraties plaats, welke gepaard gaan met geweld.

Genieten van een veilige vakantie

Gelukkig zijn de meeste toeristische gebieden en steden van Egypte nog geheel veilig. Kies bijvoorbeeld voor een veilige vakantie naar Egypte in een van de vele bekende badplaatsen. Denk hierbij aan een veilige vakantie naar Hurghada, Sharm El-Sheikh en Marsa Alam. Deze steden vind je aan de Rode Zee van Egypte, het veilige gedeelte van Egypte. Hier kun je optimaal genieten van een heerlijke vakantie.

Voor het actuele reisadvies voor Egypte kan je het beste kijken op de website van de Rijksoverheid. Hier vind je het meest actuele reisadvies voor een veilige vakantie naar Egypte.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER