Auto inpakken voor vakantie

Auto inpakken voor vakantie

2097
0
DELEN
Beste koffer kopen
goede koffer kopen

Veel Nederlanders kiezen er voor om met de auto op vakantie te gaan. Dit is natuurlijk heerlijk, eigen vervoer betekent namelijk ook eigen baas. Maar de auto inpakken is elk jaar opnieuw weer een ramp. Hoe pak je de auto nou goed in voor vakantie?

Tips voor het inpakken van de auto voor vakantie

Wanneer je met de auto op vakantie gaat is het inpakken van de auto vaak een hele opgave. Er zijn ontzettend veel dingen waar je rekening mee moet houden als je de auto gaat inpakken voor vakantie. Neem de volgende tips mee als je de auto gaat inpakken:

  • Zware en grote dingen eerst inpakken, zo kun je de kleine spullen er omheen kwijt en alle gaatjes opvullen.
  • Etenswaren en koffie voor onderweg als laatste inpakken, deze hebben jullie onderweg namelijk nodig en het is niet handig als deze verstopt in de auto zijn ingepakt.
  • Neem niet teveel mee. Dit is een tip die elk jaar bij iedereen weer terugkomt. Wanneer de auto vol is, is deze ook echt vol. Prop de auto niet bomvol zodat je niets meer ziet door de achterruit, dit komt jullie veiligheid niet ten goede.

Inpakken en wegwezen

Wanneer de auto ingepakt is voor vertrek, kunnen jullie aan de vakantie beginnen. Vaak is het inpakken van de auto een rotwerk en brengt het frustratie met zich mee omdat spullen vaak niet passen. Pak daarom de auto niet een paar minuten voor vertrek in, maar neem hier de tijd voor. Wanneer de auto op het gemak is ingepakt kan de vakantie beginnen! Vergeet niet te controleren of de banden onder je auto nog van goede kwaliteit zijn. Special als je met de auto op wintersport gaat.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER