Interessant reisverhaal over Israël

Interessant reisverhaal over Israël

207
0
DELEN

Ik landde op de luchthaven van Tel Aviv en daar zette ik ook de eerste stappen op de Israëlische bodem. Mijn eerst indruk van Israël? Die had ik toen nog niet. Ik had vele reisgidsen gelezen en websites bezocht waar informatie over Israël in stond, maar ik wist niet goed wat ik moest verwachten toen ik mijn eerste voet op de bodem van het land zette.

Ik had een rondreis door Israël geboekt omdat het land mij erg fascinerend leek. Het land is kleiner dan België, maar ik verwachtte veel tijdens mijn rondreis door Israël.

Vervoer door Israël
Ik had een auto gehuurd om door Israël te reizen, dit leek mij de gemakkelijkste manier om mezelf voort te bewegen door het land. Het was niet moeilijk om een auto te huren in Israël, er zijn namelijk verschillende autoverhuurders welke wereldwijd auto’s verhuren. CarDelMar is één van deze organisaties welke goedkoop auto’s verhuurd.

Bezienswaardigheden
Er waren een aantal bezienswaardigheden die ik in mijn interessant reisverhaal over Israël met jullie wil delen. Zo heb ik een bezoek gebracht aan Jeruzalem, welke een goed beeld geeft van de gemengde Joodse en Arabische bevolking in Israël. Wat heeft deze stad een prachtige historie! Vanaf de Olijfberg heb ik prachtige foto’s gemaakt en in de stad waren verkopers en kamelendrijvers volop aanwezig.

Verder kon ik Bethlehem natuurlijk niet links laten liggen. Ook deze vermeende geboorteplaats van Jezus heb ik bezocht. Ik bracht een bezoek aan de Geboortekerk van Jezus, in deze kerk is een grot waar Jezus geboren zou zijn. Het was hier erg druk, maar dit was natuurlijk een ware must-see.

Daarnaast heb ik uiteraard gedreven in de Dode Zee. Deze zee is daadwerkelijk zo zout dat je gewoon kunt drijven op de zee, een bijzondere ervaring. Ook het Meer van Galilea heb ik bezocht en ik heb door de woestijn gereisd. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik zeker nog een keer terugkeer naar Israël, gewoonweg omdat het een bijzonder en mooi land is waar ik zeker nog niet uitgekeken ben!

DELEN
Vorig artikelAngst op de piste
Volgend artikelPartners

GEEN REACTIES

Comments are closed.