DELEN

Naar Engeland kun je natuurlijk vliegen, met de trein maar je kunt ook met de boot naar Engeland gaan. Vanuit Nederland kun je de boot pakken naar zowel noord- als zuid-Engeland. Wij geven je 5 redenen waarom per boot naar Engeland reizen de meest zorgeloze optie is.

1. Eigen voertuig

Als je per boot naar Engeland gaat kun je eenvoudig je eigen voertuig meenemen. Wil jij met je auto langs de uitgestrekte meren in het Lake District rijden, fietsend langs Hadrian’s Wall of misschien wel met je motor toeren door de Schotse Highlands? Met de boot is dat geen enkel probleem. En zeg nou zelf, links rijden in je eigen vertrouwde voertuig is natuurlijk een stuk fijner.

2. Ontspannen reis in de frisse zeelucht

Laat je auto, motor, brommer of misschien wel fiets achter op het autodek en ontspan terwijl de boot je naar jouw bestemming in Engeland brengt. Geniet van een kopje warme koffie of thee terwijl je op het dek geniet van het uitzicht. Zoals je waarschijnlijk wel weet maakt zeelucht hongerig en kun je dan ook tijdens jouw overtocht met de boot naar Engeland genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid diner.

3. Meteen in het vakantiegevoel

Zodra je aan boord stapt, begint jouw vakantie al. Tijdens de lange overtocht van IJmuiden naar Newcastle kunt je aan boord slapen terwijl de boot naar Engeland vaart. Uitgerust kom je aan op jouw bestemming. In de avond kun je je tijdens deze overtocht uitstekend vermaken door een gokje te wagen in het casino, shoppen in één van de shops aan boord of een filmpje pakken in de bioscoop.

DFDS_0794_retouch-1600x1600

4. Onbeperkt bagage meenemen

Als je met de boot naar Engeland gaat is er geen bagage limiet. Laat jij je hagelslag en pindakaas liever niet thuis dan kun je dit met een gerust hart meenemen aan boord. Het kan natuurlijk ook zijn dat je juist graag de Britse specialiteiten of je andere aankoopjes wilt meenemen. Geen enkel probleem, zo lang jij het zelf aan boord kunt brengen mag je het meenemen.

5. Voor elk budget

Een overtocht is er voor elk budget. Van basic tot super-de-luxe aan boord verblijven, het kan allemaal! Wanneer pak jij de boot naar Engeland?

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER