Boete voor te zware koffer

Boete voor te zware koffer

2724
0
DELEN

Steeds vaker worden boetes uitgedeeld voor overgewicht in de bagage voor bijvoorbeeld een zware koffer of te zware handbagage.Ook de afmeting van je handbagage wordt als steeds belangrijker ervaren. Hier kunnen zelfs boetes voor uitgegeven worden. Hieronder staat weergegeven hoeveel kilogram bagage meegenomen mag worden per luchtvaartmaatschappij. Ook is hierbij te zien hoe hoog de boete is per kilogram. Afmetingen van de handbagage staan hier ook weergegeven.
Steeds vaker worden deze boetes ook echt aan de bali uitgedeeld voor overgewicht in de bagage. Niet alleen bij de koffer die mee gaat als handbagage maar ook voor te zware koffers in de ingecheckte bagage.

Afmetingen koffers

Ook de afmeting van je handbagage wordt als steeds belangrijker ervaren. Hier kunnen zelfs boetes voor uitgegeven worden. Hieronder staat weergegeven hoeveel kilogram bagage meegenomen mag worden per luchtvaartmaatschappij. Ook is hierbij te zien hoe hoog de boete is per kilogram. Afmetingen van de handbagage staan hier ook weergegeven.

Handbagage (boete bedragen)

Of je nu een grote koffer hebt of je hebt een trolly als handbagage steeds vaker krijgen vakantiegangers te maken met vliegmaatschappijen die “boetes” opleggen wanneer je teveel handbagage of ruimbagage meeneemt. Om te voorkomen dat je een boete krijgt hebben we de laatst bekende tarieven en afmetingen en het gewicht voor je op een rijtje gezet.

Air France

12 kg
12 euro
55cm x 35cm x 25cm

British Airways

7 kg
12 euro
56cm x 45cm x 25cm

KLM

12 kg
12 euro
55cm x 35cm x 25cm

 

Easyjet

8 kg
10 euro
50cm x 40cm x 23cm

Turkish Airlines

8 kg
17 euro
55cm x 40cm x 23cm

Ruimbagage (boete bedragen)

Air France

20 kg
12 euro

British Airways

23 kg
28 euro

KLM

20 kg
20 euro

Sterling

20 kg
10 euro

Turkish Airlines

20 kg
17 euro

* Bedragen, gewichten en afmetingen bij betreffende vliegmaatschappijen zijn opgezocht op 20-12-2015.

* Sinotive Travel Products is niet aansprakelijk voor eventuele boetes naar aanleiding van prijswijzigingen bij de bovenstaande gegevens of naar aanleiding van typefouten in bovenstaande tekst.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER