Selfie time!

Selfie time!

1203
0
DELEN
Selfie maken

De eerste selfie ooit is genomen door reisblogger Lee Thomson en dat wel bovenop het Christusbeeld in Rio de Janeiro. Sindsdien is de populariteit van het woord selfie extreem gestegen en maakt men miljoenen van dit soort foto’s per dag. Of jij op nou op vakantie bent in Rio de Janeiro of je ergens anders bevindt op aarde, zorg dat je altijd een smartphone met goede camera bij je in de buurt hebt.

Veel gelegenheden

Natuurlijk is het niet elke dag feest en ben je niet elke dag te vinden op zo’n avontuurlijke plek. Een aantal weken school of werk kunnen helaas niet ontbreken in de planning. We kunnen hier natuurlijk wel rekening mee houden! Een middagje terrassen of een avondje bowlen met vrienden is namelijk bijna net zo leuk. En het belangrijkste: het zijn perfecte gelegenheden voor het maken van selfies! Heb jij toevallig een Desire Eye in je bezit? Zet deze dan rechtop neer in zijn bijbehorende HTC Desire Eye hoes en houd je handen vrij voor alle leuke selfieposes! Wat is die zelfontspanner toch handig!

 

Selfie van een selfie van een selfie

Een leuke variatie op het maken van een selfie is de zogenaamde selfie van een selfie van een selfie. Dit zijn behoorlijk wat selfies in één zin, maar dat is precies de bedoeling. Het principe is als volgt: maak een selfie op een willekeurige plek waarop zowel jij als je vrienden te zien zijn. Jij maakt een selfie van de hele groep, waarbij nummer 2 een selfie maakt van zichzelf en nummer 3. De derde persoon houdt het bij een prachtig portret van zichzelf. Leuk om te doen op een saaie zondagmiddag en een eventuele kater je niet verder laat komen dan de achtertuin!

 

Een rage voor alle generaties

De selfie is wereldwijd uitgegroeid tot een rage voor alle generaties! Even theedrinken bij oma en voordat je het weet zit de hele familie selfies te maken, inclusief oma! Ook de jongste generaties vinden het een prachtig fenomeen, foto’s maken op de iPad van papa en mama, het gebeurt dagelijks! Voorzie je telefoon of tablet van te voren van wat veiligheid met behulp van een Apple-hoes met steun of smartphonecover. Deze hoezen zijn tevens erg handig om je toestel in neer te zetten en in combinatie met de zelfontspanner te gebruiken!

GEEN REACTIES

Comments are closed.