Slim inpakken

Slim inpakken

609
0
DELEN
Tunesië

Steeds meer mensen kiezen voor een budget vlucht . Het nadeel van deze vluchten is dat de toegestane bagage zeer beperkt is. Daarom moet je bij het inpakken keuzes gaan maken. Wat gaat er mee op reis en wat blijft er thuis? Hier volgen een aantal tips die je kunnen helpen het inpakken van je koffer te vergemakkelijken.

Bedenk van tevoren wat je wilt gaan doen

Maak een lijst met dingen die je tijdens je vakantie van plan bent te gaan doen. Zo kun je beter inschatten welke kleding je nodig zult hebben tijdens je reis en welke je beter thuis in de kast kunt laten hangen. Ga je sightseeën kies dan voor casual en gemakkelijke wandelschoenen. Ga je naar het strand zorg dan voor luchtigere kleding en teenslippers.

Check het weerbericht

Als je kleding inpakt is het vanzelfsprekend van belang dat je weet met welke weersomstandigheden je rekening moet houden. In plaats van met alle mogelijke weerscenario’s rekening te houden en je tas vol te stouwen met kleding die je misschien niet eens nodig zult hebben is het een goed idee om wat research te doen. Op internet kun je opzoeken wat de weersvoorspellingen zijn voor jouw bestemming. Het is aan te raden verschillende websites raadplegen, omdat de voorspellingen nog wel eens uiteen kunnen lopen. Gaat het regenen zorg er dan voor dat je in ieder geval dichte schoenen en een paraplu (knirps) of poncho bij je hebt. Wordt er zon in jouw vakantieplaats verwacht dan komen teenslippers en korte broeken van pas.

Neem kleine toiletartikelen mee

Kleine toiletartikelen nemen minder ruimte in passen gemakkelijk in iedere toilettas. Je kunt ervoor kiezen om zogenaamde mini’s te kopen bij de drogisterij, maar omdat deze vrij prijzig zijn kun je ook zelf je miniatuurverpakkingen maken. Bewaar kleine flesjes (bijvoorbeeld van eerdere hotelbezoeken) en vul deze met je shampoo, douchegel of facewash.

Zware dingen dichtbij de wielen

Zorg ervoor dat je zware dingen zoals bijvoorbeeld je toilettas bij de wielen van de koffer plaatst. Hierdoor is de koffer beter in balans bij het vervoeren. Zorg ervoor dat je niet teveel zware spullen inpakt en bedenk alternatieven. Neem in plaats van een boek een leuk tijdschrift mee en

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER